Video Galeri

Gönül Dağı Son Bölüm 113 Bölüm Full İzle! TRT1 Gönül Dağı 113 Bölüm İzle Full HD

TRT1'in gönüllerde taht kuran dizisi Gönül Dağı yeni bölüm geri sayım başladı. Bozkırda bir Anadolu masalının işlendiği Gönül Dağı yeni bölümde Taner, Dilek'in acısını unutamadan bu kez ikinci baharını yaşayacağı Selma öğretmeni kaybediyor. Selma öğretmen ölecek mi merak ediliyor. İşte Gönül Dağı son bölüm 113 bölüm full izle ekranı..

Kocaelispor, Çorum’a HAZIR!

Kocaelispor’da Çorum Futbol Kulübü maçının hazırlıkları sona eriyor. Takımda moraller çok iyi. Hedef bu maçı da kazanmak ve üst sıralardaki konumlarını sağlamlaştırmak. İşte Kocaelispor’un antrenmanından en güzel görüntüler.

Masterchef Atatürk Sevdiği Yemekler! 10 Kasım Masterchef Yeni Bölüm Full İzle

Reyting rekorları kıran Masterchef All Star özel yayın zamanı geldi. 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayınıyla ekrana gelen yemek yarışında şefler yarışmacılara görevlerini açıkladı. Yarışmacılar Atatürk'ün sevdiği yemeklerdeki ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkardı. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk full izle ekranı..

10 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu! 10 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Elendi, Kim Birinci Oldu?

Kanal D yıldızı Gelinim Mutfakta haftanın kazanan ve elenen ismi açıklandı. Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta haftalık puan tablosu açıklandı. 10 Kasım Cuma günü hafta finali yaşanan Gelinim Mutfakta yarışında günün kazanan ismi belli oldu. 10 Kasım Gelinim Mutfakta puanları verildi. İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 10 Kasım puan durumu..

Yalı Çapkını 45 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Yalı Çapkını 45. bölüm izleme ekranı geldi. Seyran ve Ferit aşkının altına dinamit yerleştiren Pelin düğmeye bastı. 10 Kasım Cuma günü yayınlanacak 45. bölümde Nükhet'in sır perdesi aralandı. İntikam yemini eden Nükhet'ten, "Onların şereflerini iki paralık edeceğim" çıkışı geldi. İşte Yalı Çapkını 45 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Arka Sokaklar 648 Bölüm Full İzle! 10 Kasım Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle

Ekran klasiği Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 10 Kasım Cuma günü 648. bölümü yayınlanacak Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba ve Sado karı karşıya geldi. Aylin'in eski sevgilisi bir anda çıkagelince tüm dengeler alt üst oluyor. Bağımlılık merkezinden çıkan Metin bir kere daha Sadullah'ın ağına yakalanıyor. İşte Arka Sokaklar 648 bölüm full izleme ekranı..

Bir Derdim Var Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bir Derdim Var 2. Bölüm Fragmanı

İlk bölümüyle izleyicilerden övgü toplayan Bir Derdim Var dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın paylaştığı dram dizisinin yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte gençlik dizisi Bir Derdim Var 2. bölüm fragmanı..

Atabey Çiçek: Hedef takım olduğumuzun bilincindeyiz

Kocaelispor’un santrforlarından Atabey Çiçek, Göztepe maçında hak edilmiş bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Barış Alıcı: Göztepe’nin nasıl oynayacağını biliyorduk

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Barış Alıcı, Göztepe derslerine çok iyi hazırlandıklarını belirtti. sözlerine başlayan Barış “Güzel bir karşılaşma oldu. Çok zorlu geçeceğiniz biliyorduk. Hafta başından sonuna kadar çok iyi çalışmalar yaptık. Nitekim rakibin nasıl tehlike yaratabileceğini biliyorduk. Taçlarda ve kornerlerde çok pozisyon bulan bir takımdı ama biz hafta içinde bu duruma çok iyi çalıştık. Kısası onların nasıl oynadığını bildiğimiz için çok pozisyon da vermedik” dedi.

Ertuğrul Sağlam: Davasına inananların işidir

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çorum Futbol Kulübü maçı öncesi, Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Böyle olur takımla taraftar bütünleşmesi!

Kocaelispor'un Göztepe karşısında elde ettiği galibiyetin coşkusu devam ediyor. Yeşil siyahlılar zorlu virajı hasarsız dönerken maçın ardından taraftarı ile bütünleşti. 90 dakika boyunca Kocaelispor'a inanılmaz bir destek veren 12. adam ile Kocaelisporlu futbolcuların sevinci görülmeye değerdi. İşte o tarihi anlar...

Sakla Beni 2 Bölüm İzle Full HD! Sakla Beni Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Perşembe günlerinin yeni yapımlarından Sakla Beni dizisi yeni bölüm geldi. Ünlü isimlerin yer aldığı Sakla Beni dizisinin 2. bölüm zamanı geldi. 9 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak Sakla Beni dizisinde, "Mete bunu bana nasıl yaparsın" sözleri yankılandı. Mete, İncila ve Naz üçgeninde yeni havadis geldi. İşte Sakla Beni 2 bölüm full HD izleme ekranı..

Bir Derdim Var 1 Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var Dizisi Tek Parça İzle

Kanal D'nin en dikkat çeken yapımlarından Bir Derdim Var dizisi yayına girdi. Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı Bir Derdim Var dizisi ilk bölüm zamanı geldi. Merakla beklenen gençlik dizisi yayınlandı. İşte Kanal D Bir Derdim Var 1 bölüm izle ekranı..

Yargı 71 Bölüm Fragmanı İzle! Yargı Yeni Bölüm Fragman

Yargı 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızı Mercan için her şeyi göze alan Ceylin kendini ateşe attı. Yeni bölüm fragmanına Ilgaz'ın, "Ben seni de kızımızı da herkesten, her şeyden koruyacağım. Ama seni senden koruyamıyorum" sözü damga vurdu. İşte Yargı 71 bölüm fragmanı..

8 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu! 8 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

8 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu belli oldu. Kanal D ekranında yayınlanan Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta 8 Kasım puanları verildi. Haftanın üçüncü gününde 4 gelinin puanları verildi. Peki, en güzel Hamsi Burger tabağını yapıp birinci olan gelin kim oldu? 8 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 8 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..