Video Galeri

Bardakçı Ali’ye son görev

Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından, İzmit’te uzun yıllar esnaflık yapan Bardakçı Ali olarak bilinen Ali Okumuş, Yeni Cuma (Pertev Mehmet Paşa) Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi. Okumuş 62 yaşındaydı.

20 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

20 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Nursel Ergin günün en güzel Çibörek tabağını yapan geline çeyrek altını verdi. Aleyna ile kayınvalidesi arasında yaşanan villa krizinin ardından gün sonu geldi. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 20 Kasım puan tablosu..

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2 Bölüm İzle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Son Bölüm İzle Youtube

TRT1’in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi 2. bölüm geldi. 20 Kasım Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölümde Selahaddin, Askalan’ı kurtarıp hedefine ulaşabilecek mi merak edildi. Peki, Selahaddin sultanın emrini çiğneyip Askalan’a gittiği için cezalandırılacak m? İşte merak edilen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2 bölüm izle ekranı..

Ömer 32 Bölüm Full Tek Parça İzle Full HD! Star Ömer Dizi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

20 Kasım Pazartesi akşamı 32. bölümü yayınlanan Ömer dizisinde Ademoğlu hanesinde evlilik haberi gerginlik yaratıyor. Reşat ve Çiçek'in evlilik kararı tüm dengeleri değiştiriyor. Ömer ve Gamze kendi evlerini kurmak için düğmeye basıyor. Peki, şimdi ne olacak? İşte Ömer dizisi 32 bölüm full HD tek parça izleme ekranı..

Arka Sokaklar 650 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube

Bu hafta art arda 2 bölüm yayınlayan Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 20 Kasım Pazartesi akşamı 650. bölümü yayına giren Arka Sokaklar dizisinde şehit var. Birce, Sinem ve Alper'in içinde olduğu araba patladı. Rıza Baba acı haberi verdi ve flaş operasyonu başlattı. İşte macera dolu Arka Sokaklar 650 bölüm izle full HD ekranı..

Gönül Dağı 115 Bölüm Fragmanı İzle! TRT1 Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragman

İzleyenleri ekran başına çivileyen Gönül Dağı dizisinde kara haber yola çıktı. Taner'in sürpriziyle şoke olan Selma, “Rüyada gibiyim ama bu sefer rüyaysa bile uyanmak istemiyorum…” dedi. Son bir umudu kalan Veysel ameliyata girdi ama Ciritçi Abdullah Veysel'in sonunu gördü. İşte Gönül Dağı 115 bölüm fragmanı..

Adım Farah 21 Bölüm İzle Full Tek Parça! Fox Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube

18 Kasım Cumartesi FOX TV yayın akışında yer alan Adım Farah dizisi yeni bölüm geldi. Bu akşam 21. bölümüyle izleyicilerin karşısında olacak Adım Farah dizisinde öldü sandığı annesine kavuşan Farah'tan kritik hamle geldi. Tahir'in pavyondan kadın getireceğini düşünen otel çalışanları Farah'ı çıldırttı. Peki, Farah Kerimşah'ı bir daha görebilecek mi? İşte Adım Farah 21 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Gönül Dağı Son Bölüm 114 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 114 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

Gönül Dağı hayranlarının dört gözle beklediği büyük gün geldi. Dilek'in ardından ikinci baharını yaşayan Taner, Selma öğretmene evlilik teklif etti. 18 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelen Gönül Dağı 114. bölüme Taner ve Selma'nın kavuşma sahnesi damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte Gönül Dağı son bölüm 114 bölüm full izle ekranı..

Gelinim Mutfakta 17 Kasım Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi? Gelinim Mutfakta Toplam Puan

Nursel Ergin flaş diskalifiye kararının ardından final gününde 2 gelin ile kayınvalidenin daha programdan eleneceğini duyurdu. Gelinlerin hafta finali ödevi Kadife Tatlısı oldu ve en güzel tabağı çıkaran isim çeyrek altını kaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim kazandı, kim elendi? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 17 Kasım puan durumu..

Yalı Çapkını Son Bölüm 46 Bölüm Full İzle! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

46. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Yalı Çapkını zamanı geldi. Dizinin fanları bu akşamki bölümde olacakları merak etti. Halis Korhan erkek torun müjdesini aldı ve Seyran'ın Şehmuz'un evine giderek gerçekleri öğrenmesi herkesi şoke etti. İşte Yalı Çapkını 46 bölüm full izle ekranı..

Arka Sokaklar 649 Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Bu Haftaki Bölümü Tek Parça İzle

Arka Sokaklar flaş karar geldi. Bu hafta cuma ve pazartesi akşamı art arda 2 bölümü yayınlanacak Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 17 Kasım Cuma günü 649. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar dizisi yeni bölümde Sadullah ekip otosunu patlatıyor. İşte Arka Sokaklar bu haftaki bölümü tek parça izle ekranı..

Gelinim Mutfakta 16 Kasım Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

16 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1259. bölümün puanları verildi. Flaş detayın ardından izleyiciler şaşkına döndü. Bu hafta yarışmaya katılan Hilal ve kaynanası diskalifiye edildi. Günün yemeği Mantar Mecnun Tavuk Leyla yemeğini yapan gelinler arasında bugün kim birinci oldu belli oldu. İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu..

Sakla Beni 3 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Star TV Sakla Beni Son Bölüm İzle Youtube

sakla Beni dizisi 3. bölüm geldi. Perşembe günlerinin sevilen yapımı Sakla Beni 3. bölümde neler olacak merak edildi. Mete'nin evinde İncila ile karşılaşan Naz fragmana damga vurdu. Naz'ın, "Beni onunla mı aldattın?" diye sorması ve Mete'nin İncila'dan vazgeçememesi yeni bölümde ekrana gelecek. İşte Sakla Beni 3 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Bir Derdim Var 2 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kanal D Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Youtube

Bir Derdim Var dizisi hayranlarının beklediği yeni bölüm zamanı geldi. Her perşembe yeni bölümü yayınlanan Bir Derdim Var dizisi 2. bölüm geldi. Nilüfer ve Ömer arasında ipler iyice gerildi. Beste’nin şiddet eğiliminin altında yatan sebepleri çözmeye çalışan Nilüfer çok önemli bir detaya ulaştı. İşte beklenen Bir Derdim Var 2 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Şahane Hayatım 3 Bölüm İzle! FOX TV Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

15 Kasım Çarşamba günü izleyici karşısına çıkan Şahane Hayatım yeni bölüm mercek altına alındı. Fox TV'nin entrika kokan dizisi Şahane Hayatım 3. bölümde "Rakibin çok kuvvetli, hem de çok" ikazı geldi. Peki, Şebnem'in yeni planı ne? İşte Şahane Hayatım 3 bölüm izle ekranı...