Video Galeri

Şahane Hayatım Gerçek Hikaye Mi? Şahane Hayatım Konusu Ne? Şahane Hayatım Oyuncuları

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu Şahane Hayatım dizisi araştırmaları sıklaştı. 1 Kasım Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Şahane Hayatım dizisi konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Şahane Hayatım konusu ne? Şahane Hayatım gerçek hikaye mi? Şahane Hayatım oyuncuları kim? İşte yanıtı..

Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı: Veysel İle Kızı Son Nefesini Veriyor!

Bozkırda bir Anadolu masalının anlatıldığı Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta sonunun vazgeçilmez yapımında Veysel ve kızı alevler arasında kaldı. Kazadan sonra yürüyemeyen Veysel yükselen alevlerin arasında ölüm kalım savaşı verdi. Cemile gözyaşlarına boğuldu. İşte Gönül Dağı 112 bölüm fragmanı..

Dilek Taşı 8 Bölüm İzle Youtube! Dilek Taşı Son Bölüm Tek Parça

Televizyon izleyicilerinin yakın takibe aldığı Dilek Taşı dizisi yeni bölüm geldi. Yayın gününü Çarşamba olarak değiştiren Dilek Taşı dizisinde bu akşam neler olacak merak edildi. 1 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek 8. bölümde Mustafa bir yandan kendine yeni bir kimlik yaratmaya çalışırken bir yandan da kızı Cemre için Harun'un karşısına geçti. İşte Dilek Taşı 8. bölüm izle ekranı..

Aile 18. Bölüm Full İzle! Show TV Aile Son Bölüm Full İzle Youtube Tek Parça

Aile dizisinin yeni bölümünde yaşanacakları merak eden izleyiciler yeni bölüm özetini mercek altına aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranlarının kaçırmadığı Aile 18. bölümde eski amcayla aynı masada son bir akşam yemeği yendi. Devin'in annesinin Aslan'a soruları bomba etkisi yarattı. İşte Aile dizisi 18. bölüm full izle ekranı..

Jandarma Arama Kurtama’dan nefes kesen gösteri!

Kocaelispor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta Kocaeli Jandarma Komando Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı’na bağlı personel son derece güzel bir gösteriye imza attı.

Üç Kız Kardeş 60 Bölüm Full HD İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube

Kanal D izleyicilerinin beklediği Üç Kız Kardeş yeni bölüm geldi. Türkan, Somer ile beraberken Kartal'ın kendilerini görmesine çok üzülünce olanlar oldu. Kartal, Somer'le birleşmesini istemediği Türkan'a tek bir şart sundu. Peki, Türkan Somer'i kurtarabilecek mi? İşte Üç Kız Kardeş 60. bölüm full izleme ekranı..

Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman? Haluk Bilginer Şahsiyet 2. Sezon Oyuncuları

İlk sezonuyla herkesi ters köşe eden Şahsiyet dizisinin dört gözle beklenen 2. sezon tarihi belli oldu. Hasretin son bulacağı Şahsiyet 2. sezon bilgisi geldi. "Siz hiç ölümden döndünüz mü? Ben döndüm... Ama nereye döndüm?" diyen Agah Beyoğlu dönüyor. İşte Şahsiyet 2. sezon..

Sinan Kaloğlu: Bizim adımıza iyi geçen bir maçtı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 2-2 sona eren Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, 2-0 geriye düşseler de pes etmediklerini ve alınan 1 puandan ötürü mutlu olduklarını belirtti.

Ertuğrul Sağlam: Göztepe maçında takım reaksiyon gösterecek

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği maçının ardından düzenlediği basın toplantısında beraberliğe üzüldüklerini, Göztepe maçında takımın iyi futbol oynayacağına inandığını belirtti.

Teşkilat 82 bölüm fragmanı izle! Teşkilat son bölüm izle youtube

4. sezonuyla ekranda fırtınalar estiren Teşkilat 82 bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezona muhteşem başlayan dizide Milorad hedefine Ömer'i alınca olanlar oldu. Yeni bölüme Ömer'in kusursuz planı damga vurdu. İşte merakla beklenen Teşkilat 82 bölüm fragmanı ekranı..

Ömer 29 Bölüm Full HD Tek Parça İzle! 30 Ekim Ömer Dizi Son Bölüm

Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Ömer dizisinde ortalık karıştı. Ömer ve Gamze iyice yakınlaştı. "Arkamı dönmek istemedim" diyen Ömer Gamze'yi her şeyiyle kabul etti. Doludizgin aşk başladı. İşte Ömer dizisi 29. bölüm full HD tek parça izleme ekranı..

Aile 18 Bölüm Fragmanı! Aile Dizisi Son Bölüm İzle

Dram severler gözlerini Aile dizisi yeni bölüme çevirdi. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının dört gözle beklediği yeni bölüm fragmanı geldi. Şok aldatma sahnesinin geldiği yeni bölüm fragmanına boşanma davası damga vurdu. İşte merakla beklenen Aile dizisi 18. bölüm fragmanı..

Sakla Beni Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Sakla Beni Konusu Ne? Sakla Beni Oyuncuları

Star TV'nin yeni dizilerinden Sakla Beni için geri sayım başladı. İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Sakla Beni dizisinde neler yaşanacak merak edildi. Etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla merakla beklenen Sakla Beni 1. bölüm ne zaman yayına girecek belli oldu. İşte Sakla Beni dizisi konusu ve oyuncuları..

Atatürk Filmi Full HD Tek Parça İzle! FOX TV Atatürk Filmi Kesintisiz İzle! Atatürk 1881 Filmi İzle

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluk yıllarından, bir milletin umudu oluşuna doğru uzanan yolculuğu televizyon ekranına geliyor. 29 Ekim Pazar akşamı FOX TV ekranında yayınlanacak Atatürk filmi tek parça izleme ekranı haberimizde. Bir ulusun kurtuluş mücadelesinin kahramanını göreceğimiz Atatürk filmi full HD tek parça izleme ekranı burada..

Gönül Dağı 111 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının başladığı Gedelli köyünde herkes neşelendi. Yeni bölüme, "Size tanılan hakları ve özgürlükleri yaşadıkça, bu topraklar için savaşanlara, saygı ve minnet duyacaksınız…” sözleri damga vurdu. 28 Ekim Cumartesi günü ekrana gelecek Gönül Dağı 111. bölüm canlı izleme ekranı haberimizde..