Video Galeri

Gönül Dağı 110 Bölüm Full İzle! TRT1 Gönül Dağı En Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Selma öğretmen ve Taner aşkının resmen başladığı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacak merak edildi. 21 Ekim Cumartesi günü ekranda olacak Gönül Dağı 110. bölümde Taner'den Selma öğretmene, "Sen benim öğretmenim ol, beraber yeni hikayeler yazalım" mesajı geldi. İşte merakla beklenen Gönül Dağı 110. bölüm izleme ekranı..

21 Ekim Gönül Dağı Var Mı? Bu Akşam Gönül Dağı Var Mı? Gönül Dağı Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT1 izleyicilerinin beklediği Gönül Dağı bugün var mı merak edildi. Cumartesi akşamları yeni bölümü yayınlanan sevilen dizi 21 Ekim bugün var mı araştırıldı. 110. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? 21 Ekim Gönül Dağı var mı? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Puan Durumu! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

Bir haftayı daha geride bırakan Gelinim Mutfakta yarışında kazanan ve kaybeden belli oldu. 20 Ekim Cuma günü haftanın son yayınında 10 altın bileziğin sahibi belli oldu. Bugün çeyrek altın ve 10 altın bilezik kazanan gelin açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 20 Ekim puan durumu..

Yalı Çapkını 42 Bölüm İzle! Yalı Çapkını Son Bölüm Tek Parça İzle! 20 Ekim Yalı Çapkını Var Mı?

Cuma akşamlarının yıldızı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Seyran çıldırdı. Bebek kararı veren Seyran ve Ferit hem okula gitmenin hem de bebek planlarını devreye soktu. 20 Ekim Cuma günü yeni bölümü yayınlanacak Yalı Çapkını dizisinde köşkün mutfağında olay çıktı. Seyran çocuğu olmasın diye yemeklerine ilaç koyulduğunu öğrendi. 20 Ekim Cuma günü yayınlanacak Yalı Çapkını 42. bölümü kaçırmayın..

Arka Sokaklar 646 Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Son Bölüm İzle! Bugün Arka Sokaklar Var Mı?

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm zamanı geldi. 20 Ekim Cuma akşamı 646. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar'da Efe'nin vuruluşu herkesi darmaduman etti. Ölümle hayat arasında kalan Efe'nin çaresi Sado'da. Sado'nun Rıza Babayla pazarlığı olay oldu. Peki, Rıza baba ne yapacak? İşte Arka Sokaklar 646. bölüm canlı izleme ekranı..

Oğuz Kaan Barış: Rakibimize saygı duyuyoruz

Kullarspor'un takım kaptanı Oğuz Kaan Barış Nokta TV'ye Gölcükspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Oğuz Kaan Barış yaptığı açıklamada takımda iyi bir arkadaş ortamı olduğunu belirtmesinin yanı sıra rakiplerine saygı duyduklarını da sözlerine ekledi.

Erdem Korkmaz Güner: İçeride herhangi bir soruna izin vermeyiz

Kullarspor'un başarılı savunmacılarından Erdem Korkmaz Güner Nokta TV'ye yaptığı açıklamada kendisi açısından duygusal bir maç olacağını ancak bu gibi durumlara çok alışık olduğunu belirtti ve maç içinde olabilecek olumsuzluklara izin vermeyeceklerini ifade etti.

Emre Morgil: Gölcükspor maçına hazırız

Kullarspor Teknik Direktörü Emre Morgil Gölcükspor maçı öncesinde Nokta TV'ye açıklamalarda bulundu.

Emre Okur: Galibiyeti Hak ettik

Gölcükspor'un deneyimli kaptanı Emre Okur, Taçspor karşısında galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

Cevdet Nail Sancaklı: Kazanabilmeyi becermek çok önemli

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı, Taçspor galibiyetinin ardından Nokta TV'nin sorularını yanıtladı.

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Puan Durumu: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı?

Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ve gerilim dolu anlarıyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1239. bölüm sona erdi. Milyonlarca seyircinin gözde programında bugünün puanları verildi. Kaynanalar ve Nursel Ergin en yüksek puanı hangi geline verdi? İşte Gelinim Mutfakta 19 Ekim puan durumu..

Arka Sokaklar 646 Bölüm Fragmanı İzle! Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragman İzle

Cuma akşamlarının fenomeni Arka Sokaklar 646. bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza Baba, torunu Efe'nin vurulmasından sonra yıkıldı. Efe'nin vurulmasına sebep olan Sadullah ve adamları nefes alamaz duruma geldi. Efe'ye ciğer lazım olunca Sadullah kartlarını ortaya sürdü. İşte merak edilen Arka Sokaklar 646. bölüm fragmanı..

Yalı Çapkını 42 Bölüm Fragmanı İzle! Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Seyran'ı fakültede Kaya'yla yakalayan Ferit'in gözü döndü. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde neler olacak merak edildi. Seyran çocuğu olmasın diye yediği içtiği her şeye doğum kontrol hapı konulduğunu anlayınca olaylar patladı. İşte Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı..

Aldatmak 42 Bölüm İzle Youtube Tek Parça! ATV Aldatmak Son Bölüm İzle

Perşembe akşamları ekrana gelen Aldatmak dizisinin yeni bölümü mercek altına alındı. 42. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Aldatmak dizisinde neler olacak merak edildi. 19 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak Aldatmak dizisi yeni bölüme, "Annem senin yüzünden öldü, biliyorsun değil mi?" sözleri damga vurdu. İşte merak edilen Aldatmak 42. bölüm ekranı..

18 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikler Kaç Gram?

1238. bölümde Damat Tatlısı yapan gelinlerin puanları verildi. 18 Ekim Çarşamba günü Nursel Ergin ve kaynanalar puanlarını verdi. Gelinim Mutfakta izleyicileri hafta finalinde verilen 10 altın bilezikler kaç gram merak etti. İşte Gelinim Mutfakta 18 Ekim puan durumu..