Video Galeri

Kuruluş Osman 132 Bölüm İzle! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba günlerinin en sevilen yapımı Kuruluş Osman 132. bölüm yayınlandı. 11 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak Kuruluş Osman dizisine, "Düşman olanlarla değil bizden olanlarla rekabet halindeyiz" sözleri damga vurdu. Burak Özçivit'in başrolünde olduğu Kuruluş Osman 132. bölüm haberimizde..

ŞEEEEN OLA GÖLCÜK ŞEEEN OLA! "Video haber"

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bursaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek adını 3. tura yazdıran Gölcükspor'da dönüş yolculuğu çok keyifli geçti. O anları sadece Nokta TV görüntüledi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sadettin Aktaş Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

10 Ekim Salı günü 452. bölümüyle yayında olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonu hız kesmedi. Yeni günün yarışmacısı Sadettin Aktaş oldu. Dört rakibinden yüksek puan bekleyen Sadettin'in hayat hikayesi araştırıldı. Peki, Yemekteyiz Sadettin Aktaş kimdir, ne iş yapıyor? İşte yanıtı...

Gelinim Mutfakta 10 Ekim Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Haftanın ikinci yayınını tamamlayan Nursel Ergin puanlarını verdi. Günün ödevi Sömelek Köfte yapan gelinler hem kayınvalidelerinden hem de Nursel Ergin'den yüksek puan kapmaya çalıştı. Gelinim Mutfakta 1232. bölümde tabakları puanlayan Nursel Ergin en yüksek puanı kime verdi merak edildi. İşte dört gözle beklenen Gelinim Mutfakta 10 Ekim puan durumu..

Üç Kız Kardeş 57 Bölüm Full İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Üç Kız Kardeş 57. bölüm geri sayım başladı. Rüçhan, Kartal'ın karşısına çıktı. Rüçhan, Kartal ve Türkan'ın evlendiğini öğrenince soluğu Kartal'ın yanında aldı. Kartal'a oldukça sert sözler söyleyen Rüçhan gemileri yaktı. 10 Ekim Salı günü 57. bölümüyle yayında olacak Üç Kız Kardeş yeni bölümü kaçırmayın..

Aile 15 Bölüm Full İzle! Aile Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Show TV'nin izleyiciyi ekran başına çivilediği Aile dizisi yeni bölüm geldi. Soykanlarda işler karıştı. Aile dizisi hayranları Devin ve Aslan arasında yeni bölümde neler yaşanacak merak etti. İşte 10 Ekim Salı akşamı yayınlanacak Aile 15. bölüm izleme ekranı..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Doğru Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm geldi. 9 Ekim Pazartesi günü haftaya bomba bir açılış yapan yemek yarışmasının bu haftaki yarışmacıları belli oldu. Yemekteyiz 451. bölümde yarışan Özlem Doğru rakiplerine korku saldı. Peki, Yemekteyiz Özlem Doğru kimdir, ne iş yapıyor? İşte yanıtı...

Gelinim Mutfakta 9 Ekim 2023 Puan Durumu! 9 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Nursel Ergin Gelinim Mutfakta 1231. bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan, en başarısız tabağa 1 puan verdi. Gelinlerin yaptığı yemeklerden yiyen Nursel Ergin puanlarını 1'den 5'e kadar sıraladı. Peki, günün en başarılı ismi hangi gelin oldu? Bugün çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 9 Ekim 2023 puan durumu..

Gölcükspor, Bursa’da turu kapmak istiyor!

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Gölcükspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Cevdet Sancaklı nezaretinde yapılan antrenmanda ise kırmızı siyahlılar tam kadro antrenmana katılırken kırmızı siyahlı ekibimiz Bursaspor ile oynanacak olan kupa maçının hazırlıklarını tamamladı. Zorlu maç yarın (Salı) oynanacak. İşte son antrenmandan görüntüler.

Bambaşka Biri 5 Bölüm İzle! Bambaşka Biri Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

FOX TV'nin sevilen dizisi Bambaşka Biri yeni bölüm zamanı geldi. 9 Ekim Pazartesi akşamı 5. bölümü yayınlanacak olan Bambaşka Biri yeni bölümde yetimhane yangınını ört bas etmek isteyenler ve ortaya çıkarmak isteyenler arasında şiddetli bir savaş başladı. Arada kalan Leyla ve Kenan karşılarındaki düşmanın onlardan korkmadığını anladı. İşte merakla beklenen Bambaşka Biri 5. bölüm..

Hakemi protesto ettiler, futbol oynamayı bıraktılar!

Kocaeli Süper Amatör Lig A Grubu’nda oynanan Eşmespor – Gebze Beylikbağı maçının son bölümlerinde hakemi protesto eden Gebze Beylikbağı takımı futbol oynamayı bıraktı. Bu sırada karşılaşma 5-3 Eşmespor’un üstünlüğü ile devam ediyordu. Karşılaşma da bu skorla sona erdi.

Hakan Kutlu: VAR hakemleri art niyetliydi

Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan Erzurumspor FK’da Teknik Direktör Hakan Kutlu VAR olmasaydı maçı kazanacaklarını belirten Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

Ertuğrul Sağlam: Başarı için istikrar lazım

1. Lig’in dokuzuncu haftasında Kocaelispor ile Erzurumspor 1-1 berabere kaldı.

Oğuz Ceylan: Taraftara el kol hareketi yapamazsın

Kocaelispor’da sağ bek Oğuz Ceylan, Erzurumspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erzurum ekibinin 1 puana sevindiğini dile getiren Oğuz, maçın ardından rakip takım futbolcularının tahrikleri ile ilgili olarak da “Burada taraftara el kol hareketi yapamazsın” diye konuştu.

Atabey Çiçek: Beraberliğe üzüldük

Kocaelispor’un santrforlarından Atabey Çiçek, Erzurumspor karşısında elde edilen beraberliğe üzüldüklerini belirtti.