Video Galeri

14 Ekim Arda'nın Mutfağı Full İzle! Kanal D Arda'nın Mutfağı 183. Bölüm Tek Parça İzle

Ünlü şef Arda Türkmen'in hem yapıp hem tarif verdiği program Arda'nın Mutfağı yeni bölüm geldi. Bugün ne yemek yapsam diyenlere yanıt veren Kanal D Arda'nın Mutfağı 183. bölüm yayına girdi. Yepyeni tariflerin olduğu Arda'nın Mutfağı 14 Ekim Cumartesi ekranı haberimizde..

Kader Bağları 3 Bölüm İzle! FOX TV Kader Bağları Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yolları bir üzüm bağında kesişen Kerem ve Sevda'nın tutkulu aşkını konu alan Kader Bağları dizisi yeni bölüm zamanı geldi. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Kader Bağları yeni bölüme evlenme teklifi damga vurdu. Kerem Sevda'ya öyle bir teklif yaptı ki görenler şok oldu. İşte merak edilen Kader Bağları 3. bölüm izleme ekranı..

Gönül Dağı 109 Bölüm İzle! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle Full HD Tek Parça

TRT1 ekranlarının gönülde taht kuran dizisi Gönül Dağı yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Gönül Dağı'nda gidenin yeri çabuk doldu. Dilek ile Taner'in oğlu Selma öğretmene, "Anne, bak senin için çiçek topladım…” dedi. İşte merak edilen Gönül Dağı 109. bölüm izleme ekranı..

Kocaelispor’da Tuzlaspor mesaisi devam ediyor

Kocaelispor’da Tuzlaspor maçının hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Yeşil siyahlılarda eksik futbolcu bulunmazken, hedef İstanbul’dan 3 puanla dönüp zirve adayı olduğunu ortaya koymak. İşte Kocaelispor’un antrenmanından en sıcak görüntüler.

Yusuf Cihat Çelik: 45 dakika dayanabildim

Kocaelispor’da bu sezonun formda futbolcularından ancak Erzurumspor maçında hastalığı nedeni ile istediği performansı ortaya koyamayan Yusuf Cihat Çelik, Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarına açıklama yaptı. Yusuf Cihat “Hastalık beni de vurdu. 45 dakika dayanabildim” dedi.

Ertuğrul Sağlam: Tek isteğimiz yeni bir seri başlatmak

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Tuzlaspor maçı hazırlıkları ile ilgili olarak Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

13 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Tablosu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Hafta finalinde Gaziantep'e özgü Billuriye Tatlısı yapan gelinlerin puanları verildi. Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 13 Ekim puan tablosu belli oldu. Gelinim Mutfakta 1235. bölümde 1 çeyrek altın ve 10 altın bileziğin kazananı kim oldu merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta 13 Ekim puan tablosu..

Kouakou: Taraftarımız sabırlı olsun

Kocaelispor'un tartışılan isminden açıklama geldi.

Teşkilat 80. Bölüm Fragmanı İzle! Teşkilat 4. Sezon Oyuncuları

Büyük bir hayran kitlesine sahip Teşkilat dizisi 4. sezon tarihi belli oldu. Nefes kesen 3. sezonun ardından gözlerin çevrildiği Teşkilat 4. sezon geldi. Teşkilat dizisi severler için 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, “Kanun da kural da biziz!” nidaları yankılandı. İşte 4. sezonu merakla beklenen Teşkilat 80. bölüm fragmanı..

Çağan Irmak Yaratılan Dizi Fragmanı İzle: Yaratılan Dizi Konusu, Netflix Yaratılan Oyuncuları

En sevilen filmlerin yaratıcısı Çağan Irmak bu kez Yaratılan dizisi ile gündeme geldi. Yaşatmak isterken, içindeki canavarı uyandırdın Ziya'nın hikayesi için geri sayıma geçildi. Osmanlı’nın son dönemlerinde geçen bu destansı hikayede, dahilik ve delilik arasındaki bir hekimle tanışan hırslı bir tıp talebesi, yasaklı ve çok riskli bir deneye kalkıştı ve olanlar oldu. Çağan Irmak Yaratılan dizisi Netflix’te..

Yalı Çapkını 41 Bölüm Full İzle! Star TV Yalı Çapkını Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Seyran ve Ferit aşkının tam gaz devam ettiği Yalı Çapkını dizisinde yeni bölüm alarmı çaldı. 13 Ekim Cuma akşamı 41. bölümüyle ekranda olacak Yalı Çapkını yeni bölümde Ferit çocuk istiyor. Kaya'nın gelişiyle tüm dengelerin alt üst olduğu Yalı Çapkını yeni bölümü kaçırmayın. İşte Yalı Çapkını 41. bölüm ekranı..

Arka Sokaklar 645 Bölüm Full İzle! Arka Sokaklar Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

2006 yılından bu yana ekranda olan Arka Sokaklar yeni bölümü geldi. 13 Ekim Cuma akşamı 645. bölümüyle izleyici karşısında olacak Arka Sokaklar'da Sado ve adamları İstanbul sokaklarında terör estirdi. Peki, Rıza baba ne yapacak? İşte Arka Sokaklar 645. bölüm canlı yayın ekranı..

12 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2023 Puan Durumu

Haftanın dördüncü gününü tamamlayan Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. 12 Ekim Perşembe yayınlanan Gelinim Mutfakta 1234. bölüme Tuğba ile Cansu'nun kavgası damga vurdu. Yayın öncesi birbirlerine giren ikiliyi program görevlileri ayırmakta zorluk çekti. Peki, kavga seslerinin yükseldiği Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Genç Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın dördüncü günü geldi. Her gün bir yarışmacının 75 bin TL para ödülü için varını yoğunu ortaya koyduğu Yemekteyiz'de günün ismi Ceyda Genç oldu. Seyircilerin araştırmasında olan Ceyda Genç kimdir merak edildi. İşte Yemekteyiz Ceyda Genç bilgileri..

Kendi Düşen Ağlamaz 17 Bölüm İzle! Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

TRT1 ekranlarında perşembe günleri izleyiciyle buluşan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 17. bölüm yayınlandı. Serkan ve Alize'nin önlerinde onları bekleyen şahane bir düğün varken işler arapsaçına döndü. Darıca ailesi sinirden deliye döndü. İşte merak edilen Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölüm izleme ekranı..