Video Galeri

Bahçecik – Gölcük İY maçında tribünler karıştı

1. Amatör Lig C Grubu’nda haftanın maçı Başiskele’deydi. 3’te 3 yapan Bahçecikspor ile Gölcük İdmanyurdu arasındaki mücadele 2-2 sona erdi. Maçın sonlarına doğru tribünler gerildi.

5 Ekim Gelinim Mutfakta Puanları! Gelinim Mutfakta Bugünkü Puan Durumu

Gelin kaynanaların vazgeçilmez programı Gelinim Mutfakta haftanın dördüncü gününü tamamladı. 5 Ekim Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1229. bölümde gün birincisi olan yarışmacı bir çeyrek altın kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta 5Ekim kim birinci oldu? İşte merak edilen 5 Ekim Gelinim Mutfakta puanları..

Kendi Düşen Ağlamaz 16 Bölüm İzle! Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Perşembe günleri yayınlanan TRT1 yapımı Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm geldi. Son bölümün ardından gözler Kendi Düşen Ağlamaz 16. bölüme çevrildi. Yeni bölüme, "Söküp atacağım seni. Aklımdan da, kalbimden de kazıyacağım!” sözleri damga vurdu. İşte merak edilen Kendi Düşen Ağlamaz 16. bölüm izleme ekranı..

Aldatmak 40 Bölüm İzle! Aldatmak Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Perşembe akşamları ekrana gelen Aldatmak dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. Mualla'nın oyunlarına daha fazla dayanamayan Oylum oğluna kavuşmak için her şeyi göze aldı. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide harekete geçti. İşte merakla beklenen Aldatmak dizisi 40. bölüm..

Kocaelispor, Erzurum’a kilitlendi

Kocaelispor’da cuma günkü Erzurumspor maçının hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Yeşil siyahlılarda hedef serinin 6 maça çıkmasını sağlamak ve milli maç arasına moralli girmek. İşte Nokta TV’nin görüntülediği son antrenmandan detaylar.

Ertuğrul Sağlam: “Her maç final mi?” Evet her maç final

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Erzurumspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli teknik adam “Erzurum karşılaşması da tam bir final maçı. Bu ciddiyetle maçlara hazırlanıyoruz. Diyeceksiniz ki “Her maç final mi?” Evet her maç final” diye konuştu.

Yusuf Emre Gültekin: Rekabet ortamı başarıyı getirir

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin, Erzurumspor karşılaşması öncesinde Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rekabet ortamının başarıyı getirdiğini belirten deneyimli isim, süre buldukça performansının daha da artacağını belirtti. İşte Yusuf Emre Gültekin ile yaptığımız röportaj.

Oğuz Ceylan: Her galibiyetten sonra daha fazlasını isteyen bir grubuz

Kocaelispor’un başarılı sağ beki Oğuz Ceylan, Erzurumspor maçı Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oğuz “Kocaelispor’daki aile ortamına değindi ve “Son yıllarda yaşamadığım duyguları burada yaşıyorum” diye konuştu. Oğuz öte yandan “Her galibiyetten sonra daha fazlasını isteyen bir grubuz. Sezon sonuna kadar da böyle gideceğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Alihan Kubalas: En önemsediğimiz konu formaya layık olmak

Kocaelispor’un savaşçı futbolcularından, deneyimli stoper Alihan Kubalas, sırası geldiği zaman en yüksek şiddetle mücadele edeceğini belirtti. Alihan öte yandan “Şehirde Süper Lig ile alakalı hayaller en canlı şekilde yaşanıyor. Bu nedenle en önemsediğimiz konu formaya layık bir şekilde mücadele etmek” dedi. Alihan Kubalas ile yaptığımız röportaj.

4 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Kanal D Gelinim Mutfakta Çeyreği Kim Aldı?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta son bölüm araştırmaları başladı. 4 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen 1228. bölümün tamamlanmasıyla gözler puan durumuna çevrildi. Nursel Ergin'in günün en yüksek ve en düşük puanını vermesiyle tablo netleşti. İşte merak edilen 4 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

Adım Farah 16 Bölüm İzle! Adım Farah Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

FOX TV'nin ekranda fırtınalar estiren dizisi Adım Farah geri döndü. 4 Ekim Çarşamba günü yeni sezonuyla ekranlara dönen Adım Farah 16. bölüm geldi. Büyük merakla beklenen Adım Farah yeni sezon 16. bölüm full izleme ekranı haberimizde..

Ertuğrul Sağlam efendiliğinden isyan edemiyor! “Video haber”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Keçiörengücü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında şehre seslendi. Sağlam “Bu çocuklara sahip çıkılması gerekiyor. Artık maçlarımıza gelelim” diyerek üstü kapalı sitem etti. İşte Sağlam’ın o toplantısı.

Yusuf Cihat Çelik: Kaleye yakın olmak iyi oluyor “Video haber”

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Cihat Çelik fazla çalışmasının karşılığını almaya başladığını belirtti. Yusuf öte yandan kaleye yakın oynadığında gol şansının daha da arttığını sözlerine ekledi. İşte Yusuf Cihat ile yapılan o röportaj.

Oğuz Ceylan: Bizler inandık, şehir de inandı! “Video haber”

Kocaelispor’un başarılı sağ beki Oğuz Ceylan tüm takımın varılacak olan hedefe kilitlendiğini, ailede inanmışlık oluştuğunu belirtti. İşte Oğuz ile yapılan o röportaj.

Yusuf Abdioğlu: Bu takımda herkesin kalbi bir atıyor “Video haber”

Kocaelispor’da takım kaptanı Yusuf Abdioğlu sakatlığı nedeniyle Keçiörengücü maçında risk edilmedi. Başarılı savunmacı maçın ardından yaptığı açıklamada “Maçı dışarıdan izlemek çok zor” dedi. Yusuf öte yandan takımdaki birlikteliğe vurgu yaptı ve “Bu takımda herkesin kalbi bir atıyor” şeklinde konuştu. İşte Yusuf ile yapılan o röportaj.