Video Galeri

Aile 14. Bölüm Tek Parça İzle! Aile Yeni Sezon 14. Bölüm Fragmanı İzle

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisi yeni sezon alarmı çaldı. Her hafta salı günleri yeni bölümüyle ekranda olacak Aile dizisinin 14. bölüm yepyeni fragmanı geldi. Soykanların evinde yaşanacakları merak eden seyirciye önbilgiler geldi. İşte merakla beklenen Aile yeni sezon fragmanı..

Bir Derdim Var Dizisi Fragman İzle! Bir Derdim Var Dizi Konusu Ne? Bir Derdim Var Oyuncuları

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı Bir Derdim Var dizisi geri sayım başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin detayları belli oldu. İlk fragmanıyla merak konusu olan Bir Derdim Var dizisinin görüntüleri geldi. İşte izleyicilerin merak ettiği Bir Derdim Var dizisi ilk tanıtımı..

Cem Yılmaz Do Not Disturb Full İzle! Netflix Do Not Disturb Tek Parça İzle

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın filmi çıktı. Netflix'te yayınlanan Do Not Disturb filmi izlenmeye başladı. Yönetmenliğini ve senaristliğini Cem Yılmaz'ın yaptığı Do Not Disturb filmi tek parça izleme ekranı haberimizde. Aşağıdaki linke tıklayarak Cem Yılmaz Do Not Disturb filmi tek parça izleyebilirsiniz..

Son Akşam Yemeği Filmi Ne Zaman Çıkacak? Onur Tuna Son Akşam Yemeği Fragman

Ünlü oyuncu Onur Tuna'nın Mustafa Kemal Atatürk rolüne büründüğü Son Akşam Yemeği filmi için geri sayım başladı. Cumhuriyetin ilanı hiç böyle anlatılmadı. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir sinema eseri Son Akşam Yemeği fragmanı yayınlandı. Peki, Son Akşam Yemeği filmi ne zaman çıkacak? İşte yanıtı..

Gönül Dağı 107 Bölüm Fragmanı İZLE! Gönül Dağı Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı yeni bölüm zamanı geldi. 30 Eylül Cumartesi akşamı 107. bölümüyle ekrana gelecek dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. İzleyiciler Gönül Dağı 107 bölüm fragmanı araştırmaya başladı. Veysel bilmecesinin çözüleceği Gönül Dağı 107. bölüm haberimizde..

Fofana özür diledi! “Video haber”

Altay maçında kendisini tahrik eden Ceyhun Gülselam’ı ısıran ve 3 maç ceza alan Fofana’nın cezası sona erdi. Afrikalı futbolcu Keçiörengücü maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “En büyük korkum takımın puan kaybetmesiydi” diyen Fofana gereken dersleri çıkardığını ifade etti.

Kocaelispor, Keçiören’e hazır! "Video haber"

Kocaelispor’da Keçiörengücü maçı hazırlıkları tamamlandı. Zorlu mücadele öncesi takımın son antrenmanından en sıcak görüntüleri izleyebilirsiniz.

Reis Amaral: Buradaki ortam bana özgüven veriyor

Kocaelispor’un son haftalardaki formda isimlerinden Amaral, Keçireörengücü maçın öncesi Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı Portekizli “Amaral değil, takım içindeki birlik, beraberlik daha önemli. Buradaki ortam bana özgüven veriyor” dedi.

Harun Tekin: Taraftarımıza keyif verdiğimizi düşünüyorum

Kocaelispor’un başarılı kalecisi Harun Tekin, Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarına fikstür avantajını kullanmak istediklerini belirtti.

Sancaklı: Futbolumuzun karşılık görmesi memnuniyet verici

Nokta TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Gölcükspor Teknik direktörü Cevdet Nail Sancaklı amaçlarının geldikleri lige geri dönmek olduğunu söyledi.

Ateş Kuşları 25 Bölüm Full İZLE! Ateş Kuşları Yeni Bölüm Youtube Tek Parça İZLE

ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisi yeni bölüm zamanı geldi. Büyük bir fan kitlesine sahip olan dizinin yeni bölüm araştırmaları başladı. 29 Eylül Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak Ateş Kuşları dizisinde neler olacak merak edildi. Sevilen dizi Ateş Kuşları 25. bölüm Youtube tek parça izleme ekranı haberimizde..

Gelinim Mutfakta 29 Eylül 2023 Puan Durumu, Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Gelinim Mutfakta 1225. bölüm sona erdi. Haftanın 5 günü yayın yapan program hafta finalini yaptı. Bir gelin ve kaynananın eleneceği final gününde Nursel Ergin 1'den 5'e kadar tabaklara puan verdi. Peki, en yüksek ve en düşük puanı kime verdi? Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? Kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 29 Eylül 2023 puan durumu..

Yalı Çapkını 39. Bölüm Full İZLE! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Star TV’nin en çok sevilen dizilerinden Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm alarmı verildi. Kaya ve Nükhet'in gelişiyle her şey değişen Korhanlar yalısına Ferit'in hamlesi damga vuruyor. Gerçek hayat hikayesinin işlendiği Yalı Çapkını dizisinin 39. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. İşte Yalı Çapkını 39. bölüm izleme ekranı..

Masterchef Yeni Bölüm Fragmanı 29 Eylül İZLE! Masterchef 103. Bölüm Full İZLE

Masterchef All Star yeni bölüm fragmanı geldi. Masterchef şampiyonlarının gelişiyle heyecan tavan yaptı. Gerginliğin tavan yaptığı Masterchef 103. bölüm fragmanında yarışmacılar birbirine girdi. Kazandibi düellosunun ardından masaya çeşitli peynirler geldi. Ödül oyununun oynanacağı 29 Eylül Masterchef 103. bölüm fragmanı haberimizde..