Video Galeri

Mert Çölgeçen: Takıma katkı sağladığım için mutluyum

Giresunspor karşısında sahaya 11’de çıkan ve ortaya koyduğu performansla çok beğenilen Mert Çölgeçen 4-1’lik galibiyeti değerlendirdi. Mert, takıma katkı sağladığı için mutlu olduğunu da belirtti.

Ertuğrul Sağlam: Ümraniye maçını düşünüyoruz

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 4-1 kazanılan Giresunspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Giresun galibiyetini değerlendirdi. Sağlam ayrıca cuma günkü Ümraniyespor karşılaşmasını düşünmeye başladıklarını da sözlerine ekledi.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3 Bölüm İzle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Son Bölüm İzle

Pazartesi günleri yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi yeni bölümde Selahaddin planını başarıyla tamamlayıp hedeflerine ulaşabilecek mi merak ediliyor. Öte yandan ona ihanet eden kişi ortaya çıkıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası 27 Kasım Pazartesi günü ekrandaki yerini alan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3. bölüm izle ekranında..

27 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı?

27 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta puanları belli oldu. Haftanın ilk yayınına yeni gelin Melek ile kayınvalidesi Asiye katıldı. Gelinim Mutfakta 1266. bölümde en güzel Tavuk Sevdası tabağını hazırlayan gelin çeyrek altını kaptı. Nursel Ergin gün birincisini açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte merak edilen 27 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

Ömer 33 Bölüm İzle Full Tek Parça! Star TV Ömer Dizisi Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Ömer dizisi 33. bölüm zamanı geldi. Kocasından ayrılarak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Nisa dükkanını açtı. Şükran'ın boşanma davası sonuçlandı. Reşat'ın evden kovduğu Ömer, ikinci baharını yaşamasına ön ayak oldu. İşte merak edilen Ömer dizisi 33 bölüm izle ekranı..

Adım Farah 22 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube

FOX TV sevilen yapımlarından olan Adım Farah yeni bölüme Farah'ın, "Özgürlüğümü kazanmak için tutuklanmak aklımın ucundan geçmezdi" sözü damga vurdu. Tahir ve Farah kusursuz planla Behnam'ın amcasını kaçırdı. Peki, şimdi ne olacak? İşte Adım Farah 22. bölüm izleme ekranı..

Gönül Dağı Son Bölüm 115 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 115 Bölüm Canlı İzle

Gönül Dağı hayranlarını yasa boğan sahne geldi. 25 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı yeni bölümde Muammer'in selası okundu. Taner ve Selma öğretmen evlilik hazırlıkları yaparken düğüne cenaze engeli geldi. Veysel babası Muammer'in acısıyla yıkıldı. İşte Gönül Dağı 115 bölüm

Ne Gemiler Yaktım Dizi Oyuncuları! Ne Gemiler Yaktım Konusu! Ne Gemiler Yaktım Ne Zaman?

Show TV'nin yeni dönem dizileri arasında yer alan Ne Gemiler Yaktım merak edildi. Aralık ayında izleyiciyle kavuşacak olan Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çekti. Deniz Baysal ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman yayınlanacak belli oldu. İşte merak edilen Ne Gemiler Yaktım oyuncu kadrosu ve konusu..

24 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 1265. bölümde sunucu Nursel Ergin, "Üzülerek söylüyorum ki Gelinim Mutfakta'ya bu hafta veda eden gelinimiz" anonsunu yaptı ve hafta finalinde kazan kaybeden ortaya çıktı. 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen yeni bölümün puanları açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? İşte merak edilen 24 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kısmetse Olur 55. Bölüm Fragmanı! Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2 Sezon 54 Bölüm Full İzle

2. sezonu ile yayınlanmaya devam eden Kısmetse Olur: Aşkın Gücü son bölüm izlenmeye başladı. 2. sezon 54. bölümün ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Özellikle gençler tarafından büyük ilgiyle takip edilen Kısmetse Olur Aşkın Gücü 55. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. sezon yeni bölüm fragmanı..

Yalı Çapkını 47 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Yalı Çapkını yeni bölümde bomba patladı. Ferit'e erkek bebeğe hamile olduğunu söyleyen Pelin'in yalanı ortaya çıktı. Bir yandan Halis ağa bir yandan da Pelin'in dayısı Şehmus arasında kalan Ferit köşeye sıkıştı. Pelin'in çocuğu Abidin'den mi? İşte Yalı Çapkını 47 bölüm izle full Hd ekranı..

Arka Sokaklar 651 Bölüm Full İzle! Kanal D Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cuma günlerinin efsanesi Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 24 Kasım Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüme, "İyiler çok kolay kaybediyor, kötüler çok kolay kazanıyor" sözü damga vurdu. Başak Sado'nun avukatı olarak ekibin karşısına çıkınca Engin silahı eline aldı. İşte Arka Sokaklar 651 bölüm full izle ekranı..

23 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı?

23 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1264. bölümün yıldızı belli oldu. Bugün en güzel Köfteli Avcı Kebabı tabağını hazırlayan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte merak edilen 23 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

Sakla Beni 4 Bölüm İzle Tek Parça! Sakla Beni 4 Bölüm Ne Zaman? Sakla Beni Son Bölüm İzle

Sakla Beni 4 bölüm ne zaman merak eden izleyicilere son bilgi geldi. 23 Kasım Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkan Sakla Beni yeni bölüm yayına girdi. 4. bölümde Naz'ın kına gecesi başladı. Naz'ın kendisinin yerine koyduğu İncila, her şeyi açık etti. Mete, Naz sanarken İncila'yı kaçırdı. İşte Sakla Beni 4 bölüm izle ekranı..

Bir Derdim Var Dizi 3. Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var 3 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

Bir Derdim Var dizisinin merakla beklenen yeni bölümü geldi. Perşembe dizileri arasında yer alan Bir Derdim Var dizisi 3. bölümde Nilüfer'in yolu Kürşat'la karşılaştı. Bir yandan Kürşat'ın hayatını anlamaya çalışan Nilüfer bir yandan Kuzey'in babaannesiyle kafa kafaya verdi. İşte Bir Derdim Var 3. bölüm izle ekranı..